donderdag 31 december 2015

Wat brengt 2016?

Wat brengt 2016?


De start van het nieuwe jaar is aanstaande. Veel staat ons te wachten met mooie ontwikkelingen. Nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. De kunst zal zijn om deze kansen te zien en te benutten.

Wel een mooi vooruitzicht......

Bij nieuwe ontwikkelingen hoort zeker kijken vanuit verschillende invalshoeken en kennis benutten.


Zo op oudejaarsdag zetten we een familie traditie voort. Dit hoort ook bij terugblikken en vooruit kijken.

Zelf appel en ananasbeignets bakken met bierbeslag zoals het hoort. Een recept uit het "Pauli, Praktijk Werkboek". Niet meer te krijgen maar vol met goede recepten.

Zelf oliebollen bakken, geen kant en klaar beslag maar zelf maken van gist en bloem, gewelde rozijnen en stukjes appel, mm mmm.

Dit uit een oud Haags Kookboek, met plakband blijft het bij elkaar en op pagina 295 een prima oliebollen recept. Zo zie je maar dat je vanuit verschillende invalshoeken een goed resultaat krijgt.
Het beste bakken we ze in een pan die van mijn moeder geweest is. Lekker groot en gewoon op het vuur, ideaal.

Door de jaren heen verschillende recepten geprobeerd en met de huidige combinatie zijn we zeer tevreden.

Na een goede voorbereiding is dit het eindresultaat. Laat het innovatieve jaar 2016 voor de Hotelschool Venlo maar beginnen.

We gaan ervaring ook combineren met nieuwe ideeën, blijven verbeteren. Dit is mijn voornemen voor het nieuwe jaar.

Veel creatieve ideeën voor 2016 gewenst, blijf verbeteren en doe dit vooral in een goede gezondheid.

Proost.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten