Hoe geweldig is het om te zien dat onze studenten zich met hart en ziel inzetten voor onze kerstdiners en de kerstweek bij de bakkerij. Passie voor het vak, een belangrijk ingrediënt voor succes.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjK89cPzOLE2WBjB6a4UZR-UChSlZmrzjEePtaTfSLPP0b8V_eRUune7O-3z4t5z2WrOk5ZFB4cVPh_gG4qQJGvgV1XkSNGOVsEwwTMKuMLF0POAVhyphenhyphenioMdgkjjI_FDrd3ujoLO_jU9jY7q/s200/IMG-20151215-WA0002.jpg) |
De bakkers in de weer voor de kerstbestellingen. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMbgnCOi04PfVLkLvIwNJskmaRXCuYlzkb5ErXTJDfl43Fxh79HYBZmxUztyugiBTDn-UrZoBem2en9da82yv33V1WEPbxZGL00-IhT37QaiRON7l1zb83MTR6EmQmma2k4e3RZ5TLkrd4/s200/IMG-20151215-WA0004.jpg) |
Even pauze met een eigen gemaakte hamburger. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSp6cHhBUfWNwPzDjrX6ZdBOWbqrGTQ9C_OuJ1IxYIj0a8tuKzxV4SLF-knwTzoodF-bmcTpxloILplM-88mHTxU4yxPbAaDo6ai40M7YA4noDSYWiEfI8B19ssphXvODO9rBIWAFuL34T/s200/IMG-20151215-WA0009.jpg) |
Geconcentreerd de borden opmaken. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCPvcJ3EtRKh-Qo6TO-bL2d9EfkvrkNM23KK8ODSINtexdYnSmyKicON_YcTgl8YIHbsKQzYOAIu7djOWf3YFO3jzxlfacgMT3GEX88g12m6wdf98vU_m3yOR2PQbThCHH62epBFX53XLT/s200/IMG-20151215-WA0011.jpg) |
Strak in de opmaak. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjdInpkTz1tTdO3S5xssG9xvxkD6p6i9yKV5H2SLtdudDHGGQNEsHNzclq5cTYTifN2R7Wa2DXTga0OTKHbLrb785JH57zdDC8SiKZp07T-Xx1eewHupATcO_U4E_4NA2e25BUIVDj6S34l/s200/IMG-20151215-WA0016.jpg) |
Nog steeds strak van opmaak. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwufTvqRxn8-bKN3JtVr4TmfWNIJH_H0v6pE5JEe1FQhA5ORZijXutCA_6rP63AAJZtaTUyzF9BY_u9Wd8nEv90V_BsJvxgiNbaY1w5xy1x9RYsT9DcTH2Hzd_KiygK1lPDArtiFgr76hE/s200/IMG-20151215-WA0017.jpg) |
Samenwerken, witte en zwarte brigade.
Innovatie in het onderwijs wil ook zeggen de realiteit nabootsen. Dit zal niet veranderen. Innovatie komt terug bij de opmaak van de borden, het aanleren van moderne technieken, het volgen van de trends en als school ook de moderne apparatuur gebruiken die je ook in een bedrijfskeuken aantreft. Met nieuwe apparaten moet de student ook leren omgaan. De trends die je in het bedrijfsleven ziet vertalen naar onderwijs. Ook met een kerstdiner voor 100 personen per avond en dat vier keer, dit is de schoolse praktijk realistisch maken. Elke student krijgt in deze week zo'n leermoment. En dat nog wel tijdens zijn reguliere praktijkmoment van school.
Hier ben ik super trots op en ben ik nog steeds blij om in het horeca onderwijs werkzaam te zijn.
Top bij @hotelschool Venlo.
|
Geen opmerkingen:
Een reactie posten